SLA beheer

Met SLA (service level agreement) en Beheer bieden wij monitoring van uw infrastructuur.
Samen met u leggen wij alle gemaakte afspraken vast in een service-overeenkomst die het beste past bij uw wensen en bedrijfsprocessen.
Voor een vast bedrag per jaar neemt WionPlus BV het beheer van uw infrastructuur volledig voor zijn rekening. Wij beheren uw infrastructuur Pro-actief evenals op afstand.
Het is voor ons van groot belang dat bij u een storing snel verholpen wordt.
Bij een SLA respons worden problemen en incidenten binnen de afgesproken tijden aangepakt en opgelost.

Directievoerder

Voor de uitvoering van uw projecten, eisen wij bijzonder veel aandacht en deskundigheid, om het gewenste product hoogwaardig aan u op te leveren. KWALITEIT!! Met een juiste directievoerder valt er tijdens de uitvoering soms veel geld te besparen.
Zorg dragen voor een goede uitvoering tegen de afgesproken prijs zien wij als een speerpunt op het project, evenals binnen het BUDGET en PLANNING blijven. Wij vertegenwoordigen uw belangen en leggen dit vast met een wekelijkse rapportage.

Project management

Als projectmanager nemen wij de verantwoording voor een correcte en juiste afhandeling op al uw projecten. Wij dragen zorg als leidinggevende, dat binnen het team van medewerker iedereen goed op de hoogte is van de uit te voeren taken en deze ook realiseert binnen het afgesproken budget en termijn.
Als projectleider hebben wij de eigenschappen tot Analytisch vermogen, Pro-activiteit, People Skills, Flexibel en stress bestendig, hierdoor wordt de vraag van de opdrachtgever kristalhelder. Een coach tussen de mensen.