Glasnet Zoetermeer

Met ±240 aansluitingen op het collectieve netwerk van Glasnet Zoetermeer zijn zij koploper in de regio. Elk jaar verzorgt WionPlus BV ± 40 nieuwe klantaansluitingen op dit netwerk van 60> kilometer.

FTTH Well

Langs de Duits / Nederlandse grens ligt bij het plaatsje Well een recreatiepark met 148 bungalows.
In 2019 zal WionPlus BV met een nieuwe investeerder dit park gaan voorzien van een FTTH glasvezelnetwerk. Alle parkbewoners verheugen zich op onze komst.

Holendrecht Amsterdam

In Holendrecht Amsterdam worden 1550 hoogwaardige studentenwoningen gerealiseerd.
Van onze opdrachtgever Teleplaza heeft WionPlus BV de opdracht gekregen om een ontwerp te maken voor een volledige glasvezelnetwerk.
Het 1e overleg met de bouwaannemer is afgerond, de werkzaamheden kunnen starten.
Verwachte duur van het project zal zijn van 2019 tot 2022.

NKM Telecom

WionPlus BV levert vanaf 2018 aan NKM Telecom gespecialiseerd personeel.
Ons is gevraagd dit door te zetten in 2019 en waar mogelijk uit te breiden, trots op onze inzet.

FiberWave Lisse

Fiberwave BV is een nieuwe speler op de markt. Zij gaan 89 bedrijfsunits in Lisse volledig verzorgen in samenwerking met een vastgoed organisatie.
WionPlus BV heeft het netwerk ontworpen en heeft de opdracht gekregen om ook alle units op glasvezel aan te sluiten. Begin 2019 zullen de eerste 20 units gereed zijn.

FiberRevolution

WionPlus BV heeft met FiberRevolution een onderhoud- en storings-contract getekend vanaf 2019 tot 2021. Wij zijn trots om hun netwerken Vlaardingen, Rotterdam Airport, Nieuwkoop, Nieuwveen en Heemskerk te verzorgen.
Ook nieuwe na-aansluitingen en FTTO projecten zullen wij gaan uitvoeren.

FTTO Stellendam

In samenwerking met de ondernemers Stellendam en OnFiber is WionPlus BV gestart met de uitrol van FTTO Stelledam. Dit relatief kleine industrieterrein in Zeeland, heeft voldoende leden om een mooi eigen glasvezelnetwerk aan te laten leggen. (gereed Mei 2019)
WionPlus BV verzorgt de volledige aanleg, nazorg, na-aansluitingen en klic-beheer.

FTTO Uithoorn

Na een selectieprocedure heeft WionPlus BV het project FTTO Uithoorn binnengehaald.
Begin 2019 zal de uitvoering gaan starten op het industrieterrein van Uithoorn.
Het bestuur van FTTO Uithoorn heeft al 60 klanten, knap staaltje onderneming schap.
Een mooi project om mee te starten in 2019.

FTTH Rotterdam

WionPlus BV gaat voor Van Gelder Telecom, FTTH Rotterdam in 2019 aan de slag.
Het schouwen van hoogbouw en specials zullen wij compleet gaan aanleveren om de uitvoering naar HAS te kunnen gaan realiseren. Dit mooie project zal zeker 4 jaar gaan duren.

FondsTwee aansluiting PicNic

WionPlus BV verzorgt namens FondsTwee de glasvezelaansluitingen in alle hoofdgebouwen van PicNic, inmiddels zijn Utrecht, Amsterdam, Diemen en Eindhoven gerealiseerd.

Toezichthouder Ede & Barneveld

Marco van den Berg, directeur van WIonPlus BV wordt door de gemeentes Ede en Barneveld ingehuurd als toezichthouder. Het gebied van Ede, Lunteren en Barneveld valt onder zijn verantwoording. Kwaliteit en veiligheid zijn de speerpunten voor beide gemeentes.

Networks4All

WionPlus BV verzorgt de volledige engineering voor Networks4All.
Na aanleg van het netwerk verzorgt WionPlus BV voor Networks4All de revisie op GPS en dit wordt verwerkt in het kadaster / klic-kadaster.
daarnaast verzorgt WionPlus BV het klic-beheer voor de netwerken in; Alphen aan de Rijn, Bleiswijk, Spijkenisse, Haelen, Wijchen, Krimpen aan den IJssel en Stellendam.

Diverse klant aansluitingen IBOIJ Fiber

WionPlus BV verzorgt al 5 jaar in goed overleg het collectieve glasvezelnetwerk van IBOIJ fiber UA. Dit netwerk is inmiddels uitgegroeid naar ±80 bedrijfsaansluitingen.

FTTO Prisma

WionPlus BV heeft de opdracht gekregen en zal starten in het najaar van 2017 met de aanleg van bedrijventerrein Prisma te Bleiswijk.
Dit nieuwe industrieterrein zal naar verwachting uit groeien naar 250 bedrijven in allerlei sectoren.

ACM voor WionPlus B.V.

WionPlus B.V. is geregistreerd als netbeheerder bij het Kadaster, hiermee heeft WionPlus B.V. toegang tot de diensten specifiek voor netbeheerders in Mijn Kadaster.
WionPlus B.V. is nu gerechtigd het volledige Klic-beheer te verzorgen voor diverse klanten.
WionPlus BV beheerd nu 22 gebieden. (6 verschillende opdrachtgevers)